17.6.2019
PÄÄSIVU
MATRIX-OHJELMAT
Matrix ohjelmia
Yhteisiä ominaisuuksia
WWW-PALVELUT
MUUT PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
TEKNINEN TUKI
MMANUAL OY
ASIAKKAITAMME


 

 

 

Yhteisiä ominaisuuksia


Kaikki mManual Matrix [MMX] -verkko-ohjelmat ovat keskenään yhteensopivia.
Ne pystyvät käyttämään samaa tietokanta-aineistoa, samaa salausjärjestelmää, tukeutumaan samoihin ulkoasumäärityksiin jne.
Käyttöliittymien toiminnalliset perusteet ja rakenne ovat yhteneviä. Haluttaessa kaikki ohjelmia voi myös hallita yhden käyttöliittymän kautta.

Yhteistä ohjelmille on myös tekninen rakenne. Sen keskeisiä elementtejä ovat
- xhtml-käyttöliittymä,
- asp-, javascript- ja CSS-ohjelmointikielet sekä
- sql-tietokanta

Turvallisia käyttää

Ohjelmat on suojattu porrastetuin salasanoin. Aineistoa pääsee käyttäjätunnuksella selaamaan ja tiedostoja tallentamaan omalle koneelleen. Asiakirjojen tallennus tietokantaan vaatii erillisen käyttöoikeuden.

Ohjelmien jokainen sivu on erikseen suojattu. Sen saa näkyviin vain siihen oikeutettu sivulle pyrkijä. Yrityksen tiedot ovat turvassa myös julkisessa internetpalvelimessa.
Vain pääkäyttäjä voi lisätä, muuttaa ja poistaa muita käyttäjiä ja tallentajia - tai vaihtaa salasanoja. Muutokset tehdään selaimella ohjelman hallintapaneelissa.


Suosittelemme sovellusvuokrausta

Ohjelmat on rakennettu käyttämään tuttua Windows palvelinympäristöä. Ne voi asentaa yrityksen omalle www-palvelimelle tai palveluntarjoajan palvelimelle.

Suosittelemme ohjelmien käyttöönottoa mManualin sovellusvuokrauksena. Se on vaivattomin ja taloudellisin tapa. Yhteyksien turvallisuus voidaan suojata esimerkiksi pankkien käyttämän SSL-suojauksella.
AJANKOHTAISTA

Haluan mukaan!
Verkko-ohjelma ilmoittautumisten vastaanottoon ja hallintaan.

mManual Lite

- tila www-sivustolle
- kolme sähköpostia

NYT VAIN

14 €/kk

Tulostussivu     Kirjaudu     Copyright: mManual Oy 2002 - 2019