17.6.2019
PÄÄSIVU
MATRIX-OHJELMAT
WWW-PALVELUT
MUUT PALVELUT
Asemointi
Käännökset
Julkaisu
YHTEYSTIEDOT
TEKNINEN TUKI
MMANUAL OY
ASIAKKAITAMME


 

 

 

Asemointi


Käyttö- ja varaosakirjojen asemointi


Kokoamme koneen tai laitteen suunnittelun ja tuotannon aikana tuotetusta materiaalistanne EU:n konedirektiivin vaatimusten mukaiset käyttöohjeet ja varaosakirjat. Voimme vastaanottaa tekstit, kuvat ja grafiikat sellaisina kuin ne ovat käytössänne. Huoleksenne jää julkaisun sisällön oikeellisuus, me huolehdimme muusta.


Usein sattuu, etteivät ohjeistusta varten tarvittavat tiedot ole käytettävissä ennen kuin laite on lopullisessa hahmossaan. Jos ohjekirjan koostaminen on jäänyt tähän vaiheeseen, on varmaa, että aikataulusta jäädään jälkeen - ja paljon.

Käyttämämme menetelmä tekee mahdollisesti pienienkin muutosten päivittämisen kohtuullisella vaivalla ja nopeasti. Koneen mukaan voidaan näin aina laittaa uusin versio.

Miksi ohjekirjallisuuden koostamiseen yleensä löytyy aikaa vasta kun laite on jo asiakkaalla?

Niin se usein vain on. Ensin pitää kone varustella ja toimittaa. Vasta sen jälkeen on aikaa paneutua paperitöihin. Kuitenkin ohjeet olisivat eniten tarpeen juuri uutta laitetta asennettaessa ja käyttöön otettaessa.

VOIMME AUTTAA

Koostamme ohjekirjallisuuden tuotannon aikana tuottamastanne materiaalista ja käännämme sen tarvittaville eurooppalaisille kielille.
Ohjeet valmistuvat rinta rinnan koneen kanssa ja ne voidaan ojentaa asiakkaalle yhdessä avainten kanssa.

AJANKOHTAISTA

Haluan mukaan!
Verkko-ohjelma ilmoittautumisten vastaanottoon ja hallintaan.

mManual Lite

- tila www-sivustolle
- kolme sähköpostia

NYT VAIN

14 €/kk

Tulostussivu     Kirjaudu     Copyright: mManual Oy 2002 - 2019