17.6.2019
PÄÄSIVU
MATRIX-OHJELMAT
WWW-PALVELUT
MUUT PALVELUT
Asemointi
Käännökset
Julkaisu
YHTEYSTIEDOT
TEKNINEN TUKI
MMANUAL OY
ASIAKKAITAMME


 

 

 

Julkaisu


Julkaisu paperilla ja sähköisesti


Toteutustapamme tukee kerran koostetun aineiston julkaisemista useammassa muodossa. Käyttöohjeen tai varaosakirjan voi tulostaa perinteisesti paperille, nostaa internettiin tai lähettää sähköpostitse.

Nettiin skannaamalla syötetty kirjan sivu ei ole selvä eikä havainnollinen. Pystysuuntaista A-nelosta joutuu vierittämään näytöllä. Sivun yläreunassa olevan varaosakuvan ja alareunassa olevan tekstin samanaikainen tarkastelu on jokseenkin mahdotonta.

Hyväksymme tämän tosiasian: siksi teemmekin aineistosta, jota on tarkoitus käsitellä sekä tulosteena että näytöllä, aina kaksi versiota. Toisen, jota on helppo tarkastella näytöllä ja johon voidaan sijoittaa linkkejä sekä kohdistaa hakuja ym. nettimaailmasta tuttuja herkkuja. Toinen on tulostettava versio.


Miksi teknisen aineiston julkaiseminen netissä tai CD-ROMilla vaatii niin paljon aikaa ja maksaa paljon, vaikka kyseessä on sama materiaali, josta ohjekirjallisuuskin on koostettu?

Paperille painetun ja tietokoneen näytöltä katseltavan aineiston käyttötilanteet poikkeavat toisistaan ratkaisevasti. Molemmilla on omat etunsa ja haittansa. On vaarassa että sanoma ei mene perille, ellei aineistoa käsiteltäessä ole otettu huomioon sähköisen julkaisemisen vaatimuksia ja mahdollisuuksia.

 

VOIMME AUTTAA
Me saatamme aineistonne muotoon, josta sähköinen julkaisu käy kätevästi. Ja mikä parasta, näin käsitelty aineisto on sijoitettavissa muihin ympäristöihin - esim. toimistodokumentteihin - ja siirrettävissä kevyesti sähköpostin liitteinä mihin tahansa.


AJANKOHTAISTA

Haluan mukaan!
Verkko-ohjelma ilmoittautumisten vastaanottoon ja hallintaan.

mManual Lite

- tila www-sivustolle
- kolme sähköpostia

NYT VAIN

14 €/kk

Tulostussivu     Kirjaudu     Copyright: mManual Oy 2002 - 2019