Verkko-ohjelma ilmoittautumisten hallintaan

Haluan mukaan! on netissä toimiva ohjelma, jolla tapahtumien järjestäjät voivat vastanottaa ilmoittautumisia tapahtumiinsa, kursseihinsa, matkoihinsa jne. Haluan mukaan! automatisoi työlään, usein puhelimitse tapahtuvan ilmoittautumisten vastaanoton. Se varmistaa myös tietojen tallentumisen ilmoittautujan tarkoittamassa muodossa.

Haluan mukaan sopii esimerkiksi kuntien, vapaa-aika-, kultuuri- ja nuorisotoimelle, kursseja, luentoja ja koulutustilaisuuksia järjestäville yrityksille ja yhteisöille, seuroille, yhdistyksille ja vaikkapa musiikkitilaisuuksia järjestäville yrityksille.

Osallistujien enimmäismäärän automaattinen valvonta ja näyttö varmistavaa, että osanottajien kokonaismäärä ei ylity ja ehkäisee siitä aiheutuneen mielipahan. Haluttaessa ohjelmaan voi liittää myös pankkimaksujärjestelmän tai laskutusohjelman.

Haluan mukaan! säästää järjestäjilta aikaa, vaivaa ja rahaa. Haluan mukaan! parantaa ilmoittautujien palvelua.

Ohjelmasta on kaksi versiota - Standard ja Professional - järjestettävien tapahtumien odotettavissa olevan määrän mukaan. Haluan mukaan! Standard versiossa ohjelmaan tallennetaan yksittäisiä tapahtuma, Professional versiossa voi helposti ja johdonmukaisesti käsitellä suuria tapahtumamääriä mm. aihealueita ja ryhmiä luomalla.

Haluan mukaan! demo

Voit tutustua ohjelman Standard versioon tarkemmin demoivustolla. Siellä voi vapaasti kokeilla sekä tapahtumien luomista että niihin ilmoittautumista. Huomaat kuinka helppoa se on!
Tutustu uusien tapahtumien luontiin tästä. Tunnukset ohjelmaan ovat admin - admin
Tutustu ilmoittautumiseen tästä.


Kuvake www-sivulla kertoo, että sitä klikkaamamalla pääset ilmoittautumaan haluamaasi tapahtumaan.